Гра Папа Луї Закусочна: Курячі Ніжки

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї Закусочна: Курячі Ніжки

    Опис Гри:

    Голодний ти? Якщо так, то перш ніж приступити до гри Папа Луї Курячі Ніжки ми радимо тобі добряче пообідати, тому що гейм не для слабкодухих. В рамках іграшки ти будеш мати справу з найрізноманітнішими стравами, від яких у тебе слину розтечуться в різні сторони. А все з тієї простої причини, що Папа Луї в який вже раз відкрив черговий ресторан, який продає найсмачніші в світі курячі ніжки.

    Рецепт приготування ніжок знаходиться в найсуворішому секреті. Так що нікому ні слова. Тим більше, що тобі доведеться тримати рот на замку, тому що ти будеш першим, кого пустили на кухню і докладно розповіли всю рецептуру. Так, перше, що ти повинен будеш зробити, так це пройти тренувальну місію. Це необхідно зробити для виявлення твого кулінарного рівня. А раптом ти навіть плиту не запалишь? Або навпаки – а що якщо всередині тебе живе дивовижний шеф? Давай швидше це перевіримо!

    Після тренувального приготування страви ти потрапляєш в реальний ресторан, з реальними відвідувачами і продуктами. Тобі доведеться виконувати всі прохання клієнтів, готуючи для них найкращі в світі ніжки. Не забувай маринувати курку, додавати до страви соуси і приправи – тоді смак приготованого блюда вийде чудовим.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам