Гра Кухня Сари: Курячі конвертики

    Ігри » Ігри кухня Сари - грати онлайн безкоштовно! » Гра Кухня Сари: Курячі конвертики
    Оцінка: 1495 очок, Голосів: 360

    Опис Гри:

    М'ясо курки дуже смачне і з нього можна приготувати величезну кількість різних дуже смачних страв. Крім того воно готується дуже швидко і не треба цілий день стояти біля плити і готувати м'ясні страви.

    Хочемо представити вашій увазі нашу нову захоплюючу онлайн кулінарну гру "Кухня Сари: Курячі конвертики" в якій вам належить приготувати черговий кулінарний рецепт.

    Сьогодні в меню Сари нове м'ясне блюдо - апетитні конвертики з лазаньї з дуже гострою курячої начинкою. Сара потребує вашої допомоги. Поспішіть до неї на кухню, без вас вона не впорається.

    А заодно у вас буде унікальна можливість досконально вивчити всі нюанси в приготуванні оригінальних курячих конвертиків - страви з високої кухні. Ми впевнені, що ці навички знадобляться вам, коли ви раптом вирішите перенести ваше віртуальне блюдо в реальне. Адже в грі, використовується реальний рецепт приготування цієї смачної страви.

    Ми впевнені, що після успішного проходження гри, зробити це для вас в реальному житті буде зовсім не важко, і навіть захоплююче.

    Бажаємо вам успіху у ваших віртуальних кулінарних справах. А щоб досягти їх, вам необхідно все робити правильно, дотримуючись вказівок нашого кухаря Сари.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам