Гра Готуємо їжу: Кухня Сари!

    Оцінка: 3749 очок, Голосів: 859

    Опис Гри:

    Ви завжди мріяли навчитися смачно і дуже корисно готувати різні страви? І вашою мрією є приготування чудового шоколадного торта брауні. Тоді у вас є унікальна можливість взяти участь у нашій грі "Готуємо їжу: Кухня Сари" і приготувати унікальні страви, які ви тільки собі могли придумати.

    Наша героїня шеф-кухар Сара - дуже прекрасний кондитер. Її досвіду можуть позаздрити навіть найбільші кулінари з усього нашого світу, і навіть сам Ектор Браво. На своїй віртуальній кухні вона може творить і творить справжні чудеса кулінарії.

    Їй підвладні чудові торти, бісквіти, найніжніші муси, які просто тануть у роті і від такої екзотики усі її гості просто в захоплені від її кулінарного таланту. Від її десертів пальчики оближеш.

    Саме сьогодні, наша героїня готова провести саме для вас справжній майстер-клас з високої кулінарії. Таке пропустити ви не можете!

    Починайте грати в нашу гру "Готуємо їжу: Кухня Сари" та станьте учасником віртуального майстер-класу з приготування цього кулінарного шедевра - шоколадних брауні.

    Цей вишуканий десерт подають в найпопулярніших закладах у світі, а готується він зовсім не важко, особливо якщо це робити разом з нашою героїнею.

    Ми впевнені, що після побаченого майстер-класу у вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам