Гра Готуємо хрусткі креветочки: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Готуємо хрусткі креветочки: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 1297 очок, Голосів: 291

    Опис Гри:

    Якщо ви справжній любитель морських делікатесів, і давно мрієте навчитися готувати найвишуканіші в світі страви середземноморської кухні. Пропонуємо вам взяти участь у нашій новій кулінарній грі "Готуємо хрусткі креветочки" і ви будете дивувати своїх знайомих і близьких цим божественним кулінарним шедевром.

    Кожна дівчина повинна обов'язково спробувати навчитися готувати дуже оригінальні і особливі страви світової кухні. Борщем і вівсянкою зараз вже нікого не здивувати, і у вас є унікальна можливість навчитися нашому оригінальному рецепту, який куди приємніше готувати і подавати ніж наші повсякденні страви сімейної кухні.

    Саме тому, ви просто зобов'язані навчитися у нашої кулінарної героїні готувати просто чудову й оригінальну їжу в нашій черговій захоплюючій кулінарній грі "Готуємо хрусткі креветочки". Крім того, що ви будете готувати з підказками, які вам будуть допомагати, тож все одразу стане дуже зрозуміло і доступно і у вас не буде виникати питання під час приготування цього чергового кулінарного шедевру. Все що вам потрібно, це слідувати всім запропонованим вам інструкціям і вечеря у вас обов'язково вийде на славу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам