Гра Готуємо їжу: Локшина з курчам!

    Оцінка: 1057 очок, Голосів: 246

    Опис Гри:

    Готувати для дівчини - це дуже важливе вміння, адже шлях до серця вашого обранця лежить саме через ваше вміння смачно і корисно готувати йому різні цікаві та смачні страви.

    Навчайтесь правильно готувати разом з нашою чудовою кулінарною грою Готуємо їжу: Локшина з курчам".

    Якщо вам вже давно набридли одноманітні котлети і шкідливі сосиски? І вам вже несила приготувати щось дуже просте але в той же час оригінальне, смачне і корисне? Ви потрапили за адресою! Наша гра "Готуємо їжу: Локшина з курчам" навчить вас одному з найбільш вишуканих і популярних страв світу, яке можна покуштувати тільки в найкращих ресторанах нашої планети. А ось тепер і у вас є унікальна можливість приготувати це вишукане блюдо у вас на кухні. Спробуйте - вашим родичам і друзям обов'язково сподобатися і вони попросять у вас добавки.

    Спочатку вам необхідно набрати всі продукти, які будуть використовуватися нами в процесі приготування цього кулінарного шедевра, а потім перетягнути їх мишею на робочий стіл. Після цього вам необхідно слідувати вказівкам гри і ви з великою легкістю приготуєте локшину з курчам і красиво піднести це чудове блюдо свої близьким.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам