Гра Готуємо їжу: Кексики від Хелло Кітті!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Готуємо їжу: Кексики від Хелло Кітті!
    Оцінка: 1408 очок, Голосів: 326

    Опис Гри:

    Ви є справжнім фанатом Хеллоу Кітті і любите готувати дуже смачні кексики але в реальному житті у вас для цього недостатньо часу і, можливо, бажання? Тоді для вас є унікальна пропозиція, зіграти в нашу нову яскраву і дуже цікаву кулінарну гру "Готуємо їжу: Кексики від Хеллоу Кітті" в якій на яскравій і дуже красивій кухні у нашої дівчинки Кітті буде дуже легко навчитися готувати смачні і апетитні кексики.

    Перш ніж приступити до реального готування у вас на кухні, є унікальна можливість потренуватися в приготуванні чудових кексиків, і зберегти ваші продукти.

    Навчитеся готувати чудові кексики прямо зараз у нашій кулінарній грі "Готуємо їжу: Кексики від Хеллоу Кітті" спираючись на підказки нашої гри. Вам необхідно виконувати всі ті дії, які просять вас спливаючі віконця і задійте в приготуванні кексів ті предмети, які вам будуть вказувати квіткові стрілки на екрані.

    Якщо ви все зробите правильно і слідуючи вказівкам, у вас вийдуть смачні кексики.

    А після проходження нашого кулінарного майстер-класу з приготування кексів, ви можете з упевненістю приготувати цей кулінарний рецепт у себе на кухні і здивувати ваших знайомих.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам