Гра Готуємо їжу: Яблучні кекси!

    Оцінка: 1112 очок, Голосів: 259

    Опис Гри:

    В нашій новій оригінальній і дуже барвистій кулінарній грі "Готуємо їжу: Яблучні кекси" ви можете осягнути всі секрети майстерності кращих кулінарів всього світу і планети!

    Іноді може здатися, що приготування їжі - це дуже важке мистецтво, яке доступне лише небагатьом. Це має здаватися тим, хто заглянувши в чергову кулінарну книжку, не може зрозуміти з чого і як почати свою підготовку.

    Рекомендуємо вам користуватися нашою віртуальною кулінарією "Готуємо їжу: Яблучні кекси", в якій ви зможете використовуючи підказки нашої гри готувати найсмачніші в світі яблучні кекси.

    Використовуйте мишку, виконуйте вказівки гри і ви з легкістю зможете приготувати і декорувати ваші власноруч приготовані кексики.

    Якщо у вас виникне бажання повторити всі виконані дії у приготуванні кексів на вашій реальній кухні, у вас з легкістю все вийде і ви і ваші близькі та знайомі будуть просто в неймовірному захваті.

    Бажаємо вам кулінарної удачі у приготуванні наших неймовірно смачних кексів в нашій новій грі "Готуємо їжу: Яблучні кекси".

    У вас все обов'язково вийде, тільки вам необхідно трішечки попрацювати і проявити вашу витримку в приготуванні кексів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам