Гра Готуємо полуничне морозиво: грай безкоштовно онлайн!

    Ігри » Ігри Готуємо Їжу для дівчаток - грати онлайн безкоштовно » Гра Готуємо полуничне морозиво: грай безкоштовно онлайн!
    Оцінка: 2578 очок, Голосів: 610

    Опис Гри:

    Як же в жарку погоду приємно поїсти прохолодне морозиво та й ще з дуже смачною полуницею.

    В нашій новій захоплюючій кулінарній грі "Готуємо полуничне морозиво" у вас є унікальна можливість отримати ази в приготуванні справжнього морозива.

    Приготувати смачну страву, коли у вас на кожен крок є підказки досвідченого наставника, дуже і дуже легко і захоплююче. Але от чи зможете ви повторити свій успішний онлайн досвід якщо вам доведеться діяти самостійно, як на справжній кухні? Давайте перевіримо це прямо зараз! Але для цього вам необхідно спочатку потренуватися у нашій онлайн гри "Готуємо полуничне морозиво".

    Втім наша гра "Готуємо полуничне морозиво"не тільки навчить вас робити найсмачніше морозиво, але і проведе для вас міні-іспит, в процесі завдання якого ви зрозумієте, як добре ви засвоїли пройдений вами матеріал.

    Після цього ви можете сміливо робити таке полуничне морозиво на вашій реальній кухні і радувати вашими кулінарними традиціями та смачними десертами ваших рідних і близьких.

    Адже так часто хочеться чогось смачненького, а особливо коли на вулиці нестерпна спека.

    Ми впевнені, що за допомогою нашої гри "Готуємо полуничне морозиво" у вас вийде дуже смачне морозиво.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам