Гра Готуємо їжу: М'ясна піца!

    Оцінка: 2695 очок, Голосів: 630

    Опис Гри:

    Ви дуже любите піцу? І всі вихідні проводите за шматочком цієї незатійливої страви в найближчій піцерії? Вам просто необхідно навчитися готувати цю страву! Якщо у вас виникло бажання навчитися всім кулінарним азам в приготуванні піци, вас може навчити наданий короткий кулінарний майстер-клас який проведе наша гуру кулінарії Сара, в нашій черговій серії кулінарної гри "Готуємо їжу: М'ясна піца".

    У цій грі вам необхідно слідувати всім інструкціям і побажанням нашої героїні Сари, і коли ви всі будете робити по інструкціях ви легко зможете приготувати вашу першу, і таку улюблену вами піцу. Але поки що тільки онлайн.

    Вам необхідно вчитися використовувати справжні ножі і терки - так що будьте готові, що віртуальні продукти ви не зможете зіпсувати або спалити – що є колосальною перевагою і це ідеальний спосіб, щоб відточити вашу кулінарну майстерність.

    Але коли ви вже досить натренируетесь у нашій кулінарній грі "Готуємо їжу: М'ясна піца", ви зможете переміситися на ваші реальні кулінарні простори, і приготувати справжню піцу для ваших рідних і близьких. Ми впевнені що вони будуть вражені вашими кулінарними традиціями.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам