Гра Готуємо їжу: Італійська піца!

    Оцінка: 1953 очок, Голосів: 446

    Опис Гри:

    Одна з найпопулярніших страв у світі - піца. А справжня італійська піца просто таки вводить в справжній екстаз всіх любителів піц.

    Один з кращих рецептів середземноморської кухні ми пропонуємо вам приготувати з нашим віртуальним героєм в нашій новій захоплюючій кулінарній грі "Готуємо їжу: Італійська піца".

    Адже справжня італійська піца - це дуже смачне і оригінальне блюдо, яке можна їсти дуже часто і воно зовсім вам не набридне. У заокеанської піци часто замість звичайного для нас тіста використовують шматочки сиру і обов'язково з душком. А от в італійській піці завжди використовують звичні для нашого організму продукти, які знайомі нам з самого дитинства.

    Пропонуємо вам у нашій грі навчитися готувати справжню італійську піцу з допомогою віртуальної інструкції, яку можна викликати за допомогою кліка мишки. Рецепт, який використовується в грі, повністю відповідає приготуванню італійської піци по класичному рецепту і використовуються всі інгредієнти, які використовуються під час приготування справжньої італійської піци.

    Ми впевнені, що після побаченого майстер-класу у вас все обов'язково вийде і ви приготуєте з допомогою нашої гри справжню і дуже смачну піцу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам