Гра Готуємо їжу: Тако і салат!

    Оцінка: 2522 очок, Голосів: 581

    Опис Гри:

    Пропонуємо вашій увазі черговий кулінарний майстер-клас від нашого вражаючого штатного кухаря Сари - "Готуємо їжу: Тако і салат" в якому вам належить навчитися готувати нове унікальне блюдо, яке подають у найкращих ресторанах планети - Тако і салат.

    Якщо у вас є величезне бажання навчитися дійсно добре та смачно готувати, тоді наша кулінарна гра "Готуємо їжу: Тако і салат" буде для вас справжньою знахідкою. Все що вам потрібно, це подивитися майстер-класи нашої досвідченої Сари і самостійно приготувати оригінальне і дуже смачне блюдо.

    Вам необхідно слідувати завсім що велить тобі робити наша героїня Сара, і у вас обов'язково вийде блюдо вищої кухні, яке невідмінно вразить на повал ваших знайомих і рідних.

    А якщо вам дуже сподобається наше блюдо і ви захочете приготувати його вже у вас на кухні, то ви легко зможете зробити слідуючи вказівкам нашої кулінарної гри "Готуємо їжу: Тако і салат" і у вас все обов'язково вийде. Адже рецепт, який використовується в нашій грі повністю відповідає оригінальному рецепту і всі інгредієнти для його приготування так само ідентичні реальним для приготування Тако і салат.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам