Гра Кухня Сари: Курячі нагетси

    Ігри » Ігри кухня Сари - грати онлайн безкоштовно! » Гра Кухня Сари: Курячі нагетси
    Оцінка: 2230 очок, Голосів: 506

    Опис Гри:

    Всі ми не один раз бували в Макдональдсі і з величезним задоволенням замовляли, а потім наминали за дві щоки смачні і хрусткі курячі нагетси.

    Ось і зараз, ми раді представити вашій увазі нашу нову яскраву і дуже цікаву онлайн кулінарну гру "Кухня Сари: Курячі нагетси". Ця гра - це ще одна практично-кулінарна гра з безпосередньою участю нашої старої знайомої Сари. Але на цей раз вона вирішила бути оригінальною і приготувати черговий свій кулінарний шедевр і приготувати старі добрі нагетси.

    Ми пропонуємо вам взяти активну участь в їх приготуванні і вам доведеться допомагати Сарочці приготувати апетитні курячі шедеври.

    Все що необхідно для приготування кулінарного шедевра господарочка вже приготувала. У неї вже лежать на столі: курячі грудки, яйця і борошно, різні спеції, які вже давно чекають своєї черги.

    Може хтось забув що таке нагетси, нагадаємо, що нагетси - це невеликі шматочки м'яса, які запечені в хрусткому тісті.

    Вони готуються дуже просто, а з підказками нашого професійного кухаря Сари, і зовсім елементарно. Ну що ж ви чекаєте, надягайте свіжий фартух, беріть в руки качалку, дошку і ніж і вперед до ваших нових кулінарних досягнень. Бажаємо вам кулінарних успіхів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам