Гра Папа Луї: Ресторан Тако

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї: Ресторан Тако

    Опис Гри:

    Гра Папа Луї і Тако – це гейм, який розповість тобі про нові успіхи відомого шеф-кухаря. Сьогодні Папа Луї вирішив відкрити ще один ресторан, що спеціалізується на приготуванні тако. Що це за страва? Якщо ти не знаєш, настав самий час не тільки спробувати його, але і постаратися приготувати. Тим більше що нове – це завжди неймовірно цікаво, так що вперед!

    Ти стаєш керуючим нового ресторану. У грі вже є хлопці, працюючий персонал – Міч і Меггі, однак їх рук недостатньо для обслуговування всіх клієнтів. До речі, серйозний наплив відвідувачів, так що ще невідомо, впоратися навіть такий швидкий і відповідальний хлопець як ти.

    Треба і приймати замовлення, і виконувати їх, і видавати. Словом, цілий круг численних обов'язків з цього моменту звалився прямо тобі на голову. Приготуй найкращу в світі тако, щоб тенденція по напливу клієнтів не тільки залишалася на колишньому рівні, але і невпинно зростала. Правда, тоді доведеться працювати ще більше, але чого тільки не зробиш заради розвитку улюбленої справи. Чим краще результати ти покажеш, тим більше можливостей перед тобою відкриються. Наприклад, з часом тобі стануть доступні нові приправи і соуси, перед якими відвідувачі не зможуть встояти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам