Гра Папа Луї: Ресторан Сирних Сендвічів

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї: Ресторан Сирних Сендвічів

    Опис Гри:

    Гра Папа Луї і Сирні Сандвічі розповість тобі ще про одне справі відомого шефа. Не секрет, що кількістю закладів Папи Луї вже і рахунок пропав, і цей хлопець не збирається сидіти на місці, кожен день підкоряючи все нові і нові горизонти. Сьогодні ти побуваєш в закладі, який робить сандвічі з сиру. Більш того, ти зможеш застосувати свої знання на практиці, адже тебе взяли сюди на роботу, так покажи ж себе самого кращого боку!

    Подібна ідея привернула увагу безлічі клієнтів. Від відвідувачів відбитися неможливо, але це добре. Складність полягає лише в тому, як би встигнути впоратися з усіма клієнтами. Але це тільки на перших порах. Далі буде простіше. Тобі потрібно просто набрати певний темп і дотримуватися його протягом всього робочого дня.

    Що може зробити клієнта щасливим? Правильно – чудове блюдо. Рекомендуємо тобі вкладати в приготовлену їжу всю любов і душу, відвідувачі це обов'язково відчують і будуть повертатися в заклад знов і знов, рекомендуючи ресторан друзям і знайомим. Таким чином, бізнес буде рости і розвиватися – саме цій меті тобі й треба домогтися в рамках гри Тато Луї і Сирні Сандвічі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам