Гра Допоможи Татові Луї 2

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Допоможи Татові Луї 2

    Опис Гри:

    Гра Папа Луї 2, на жаль, не перенесе тебе на кухню, тому що в цьому геймі трапилася справжня біда. Справа в тому, що недоброзичливці (напевно це конкуренти знаменитого шеф-кухаря) організували викрадення всіх покупців Папи Луї. Тепер бізнесу шефа загрожує закриття. Якщо ти, звичайно, не візьмеш справу в свої руки і повернеш обезумевшему від горя Луї всіх його клієнтів.

    У грі є два головних героя, познайомся – Марті і Рита. Ці хлопці збираються поїхати в містечко, де зараз знаходиться Папа Луї. Це твоя головна мета, тому що викрадачі встигли вкрасти і кухаря. На шляху до звільнення Луї не забувай визволяти клієнтів, яких викрадачі ховають в самих дивних і несподіваних місцях. Для цього тобі доведеться пройти через безліч пасток, перешкод і перешкод.

    найцікавіше полягає в наступним. Як тільки ти звільниш першого клієнта, він тут же перетворитися в досвідченого солдата зі спеціальним зброєю. Те ж саме трапиться і з усіма подальшими людьми, яких ти будеш звільняти. Таким чином, армія рятівників буде постійно зростати, і ваші сили. Так що є сенс у подібних справах! Всього тобі доведеться відкрити двадцять вісім клієнтів, щоб досягти успіху і відсунути біду подалі від Папи Луї.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам