Гра Паркувальник машин

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Паркувальник машин

    Опис Гри:

    Хочеш підзаробити паркувальником? Тоді запускай іграшку Комердинер-паркувальник.

    Професія Комердинера здавна вважалася досить елітної профессиуей. Люди з хорошою освітою влаштовувалися в багаті будинки і ставали особистими слугами господарів. Зазвичай компаньйонки прислуговували жінкам, а комердинеры – чоловікам.

    виходячи з назви гри, можемо зробити висновок, що наш герой служить комердинером-паркувальником в якомусь дуже крутому місці, в яке приїжджають розважитися тільки заможні люди. Відповідно, і його водійські навички повинні бути на висоті. Адже багатії, як відомо, дають дуже щедрі чайові, але тільки в тому випадку, якщо з довіреної ними речами обходяться дуже дбайливо.

    Отже, твоє завдання паркувати машини всіх гостей. Робити це потрібно швидко, дбайливо і дуже акуратно. За кожну вдало припарковану машину герой-паркувальник отримає хороші чайові. За кожне пошкодження на автомобілі – гроші з нього будуть списані.

    Особливістю гри є те, що потрібно скрізь встигати. Наприклад, ти можеш навіть не встигнути припаркувати попередню машину, як піде наступна. В залежності від швидкості твоєї реакції ти отримуватимеш гідну або навпаки мізерну зарплату. Так що дивися, справляйся і намагайся, щоб паркувальник-комердинер заробив як можна більше.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам