Гра Паркур від біжить Бабусі

    Ігри » Ігри Паркур » Гра Паркур від біжить Бабусі
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Хоч ми звикли, що літні люди дуже потребують нашої допомоги і часто насилу пересуваються, гра Бабуся-паркурщица дозволить подивитися нас на пенсіонерів трохи по-іншому. Врахуйте, маленьких і стареньких ображати не можна. Діти та онуки нашої героїні-бабусі з цим правилом не вважалися, і замкнули нещасну бабусю в будинку пристарілих. Але вона, незважаючи на те, що стара тілом, дуже і дуже молода душею. Її характер і мрії не дають їй довго сидіти на одному місці і спілкуватися з пенсіонерами.

    Що ж робить наша бабуся? Все правильно – планує план втечі, який, зрозуміло, їй вдається. Залишилося відірватися від переслідувачів, зібравши в кулак всі залишки своїх сил.

    Бабуся-паркурщица починає свій невгамовний біг спершу по території пансіону, а потім вулицями. Твоя задача направляти її в потрібну сторону і керувати її рухами. Бачиш перешкоду – стрибай або нагинайся. Не дай охоронцям зловити бабусю і знову замкнути її в чотирьох стінах.

    Гра носить жартівливий і нестримний характер. З головною героїнею ти точно не засумуєш, тому дерзай – тисни і починай мега подорожі з вічно молодий і зухвалою Бабусею-паркурщицей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам