Гра в Стилі Сабвей Серф: Бубуся Паркуршица

    Ігри » Ігри Сабфей Серф » Гра в Стилі Сабвей Серф: Бубуся Паркуршица
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Бабуся Паркурщица ламає всі стереотипи. Це дуже відомий гейм, який колись підкорив всіх гравців на мобільних телефонах. Тепер же онлайн флеш іграшка доступна для всіх і кожного! Спробуй грати – і ти будеш просто в захваті від цієї сміливої бабусі, яка нічого і нікого не боїться. А ще вона просто обожнює експериментувати, приміряти на себе різні ролі і кожен день дізнаватися щось нове.

    Але все не так просто дається бабусі. Так, з самого початку вона перебувала в будинку пристарілих. Але це не те місце, в якому повинна проживати наша героїня. Так що вона робить усе, аби вибратися звідси. А ти повинен їй допомогти. Погоджуйся, адже таких бабусь ти ще ніколи не бачив, з нею взагалі не доведеться нудьгувати.

    Отже, тобі потрібно всіляко сприяти вдалому втечі з будинку престарілих. Головне, пройти через охоронців і вибратися на вулиці, а там вже буде простіше. Не треба дивитися на такий похилий вік нашої героїні, тому що вона ще всім молодим може дати фори. Так, бабуся відмінно володіє мистецтвом паркуру, яке допоможе їй пересуватися по міських вулицях, тікаючи все далі і далі від переслідувачів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам