Гра в Стилі Сабвей Серф: Біг Злий Бабусі в Каїрі

    Ігри » Ігри Сабфей Серф » Гра в Стилі Сабвей Серф: Біг Злий Бабусі в Каїрі
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Зла Бабуся в Каїрі – це гейм, який розповідає вже відому всім і кожному історію немолодої жінки, яка проживає в будинку для людей похилого віку і яка вважає це дуже поганою ідеєю. Тому вона вирішується на втечу. Після безліч проб і помилок наша героїн отримує бажане, вона опиняється на волі, але її так далеко занесло на цей раз, що і подумати не можна, як вона сюди потрапила. А бабуся опинилася в Каїрі.

    Нова країна підготувала для неї нові випробування. Тут її вже чекають вороги, але і приємні сюрпризи також є. Наприклад, золото, яке тобі потрібно зібрати, щоб прокачати бабусю, і тоді вона стане ще активніше і спритнішими, що тільки піде в плюс. Ця гра тобі дуже сподобається, тому що зла бабуся просто не може комусь не подобається!

    Фішка даного гейми полягає в тому, що, заробивши пристойний авторитет, ти зможеш відкрити для себе нові можливості. Так, є шанс продовжити історію. Для цього потрібно просто дійти до того моменту, коли для тебе стануть доступними інші персонажі для продовження пригод. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам