Гра Швидкий Паркур по дахах з трюками

    Ігри » Ігри Паркур » Гра Швидкий Паркур по дахах з трюками

    Опис Гри:

    Мистецтво паркуру – це те, що мріють досконало оволодіти багато молоді хлопці та дівчата. Проте рідко кому це дається так просто. Потрібні роки тренувань, щоб стрибати і володіти своїм тілом так, як герой нашої онлайн флешки під назвою Швидкий Паркур.

    Молодий хлопчина просто обожнює бігати по дахах. Це його пристрасть і манія. Кожен день він відточує свою майстерність, досліджуючи місто з висоти, набагато превозмогающей висоту пташиного польоту.

    Хочеш помандрувати разом з ним? Тоді приєднуйся до гри швидкий паркур! Тут ти зможеш лазити по стінах, як людина-павук, і стрибати так високо, що тобі навіть і не снилося. Сила рук, ніг і витривалість нашого героя подарували йому унікальні можливості в області паркуру.

    Інколи гра може ставити перед тобою здавалося б непосильні завдання, але не впадай у відчай, спливаючі зверху підказки, які допоможуть тобі розібратися в тому, як діяти далі.

    Будь уважний, у своєму неприборканому бігу постарайся не забувати про численні бонуси. Ну і, звичайно ж, постарайся не впасти. Адже падіння загрожує тим, що почати біг з перешкодами доведеться заново.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам