Гра Вуличний Паркур: Біг з перешкодами

    Ігри » Ігри Паркур » Гра Вуличний Паркур: Біг з перешкодами

    Опис Гри:

    Вуличні гонки – це відносно нова розвага в області міського спорту. Тим більше, якщо гонки супроводжують ще й перешкоди, а бігти треба на своїх власних ногах. Троє хлопчаків вирішили потренуватися в області паркуру. Твоє завдання – грати за центрального героя.

    Як тільки на екрані засвітиться Старт, активуй гравця кнопкою пробле і – біжи. Біжи швидко, люто і сміливо. Але не забувай, адже це не біг на короткі дистанції, а справжній паркур. Тому перед тобою розкривається неймовірну кількість різних перешкод, які можуть не тільки сповільнити твій біг, але і нашкодити здоров'ю героя.

    Перепрыгивай через перегородки, огибай калюжі і люки, ухилятися від мчаться назустріч машин. А от дерев'яні пружинящиеся поверхні навпаки можуть зіграти тобі на руку. Варто на них скочити, і ти зможеш практично злетіти вгору і пролетіти над усіма перешкодами.

    Найбільшу небезпеку в собі несуть автомобілі і люки, так як вони можуть серйозно нашкодити герою. На відміну від інших ігор про паркур, тут тобі не потрібно бігти на невідоме відстань. Фініш дуже близько, і питання стоїть лише одне: чи ти зможеш дістатися до нього першим?

    Вуличний паркур – це гра для любителів веселощів та нестримного драйву.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам