Гра Пастки Джейка Лонга

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки Джейка Лонга

    Опис Гри:

    Гра Джейк Лонг Пастки запрошує тобі непогано провести час! Джейк Лонг – це американський дракон, і сьогодні наш хлопець повинен виконати чергове завдання, чого б це йому не коштувало.

    Все почалося з того, що мисливці на драконів вже в який раз встановлюють пастки, куди б, на їх думку, догодили магічні істоти. Таким чином, мисливці планують виловити всіх драконів без винятку. Але Джейк Лонг вирішив поставити крапку в цій грі і покарати мисливців. Отже, гра почалась, приєднуйся!

    Джейк, будучи дуже спритним хлопцем, вирішив провчити мисливців раз і назавжди. З цією метою хлопець перебудовує пастки, поставлених мисливцями, таким чином, щоб вони самі у свої пастки й догоджали. Геніально, чи не так?

    Тобі потрібно випускати полум'я на пастку – тоді вона буде замаскована, і мисливці, не помітивши її, обов'язково не пройдуть повз. Коли ти расправишься з усіма мисливцями за драконами, співтовариство магічних істот висловить тобі свою подяку, так як їм більше не потрібно буде переживати за своє життя.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам