Гра Леталка: Дракон Джейк Лонг і пастки

    Ігри » Ігри Літалки » Гра Леталка: Дракон Джейк Лонг і пастки

    Опис Гри:

    Гра Джейк Лонг розповість тобі про одному американському чуваке, який прославився на весь Інтернет завдяки своїй відвазі і силі. На цей раз перед хлопцем поставлено нове і не дуже легке завдання. Впоратися Джейк? Тут вже від тебе все залежить, адже в гру з даного моменту вступаєш ти!

    Отже, останнім часом розвелося дуже багато людей, які перетворилися в драконівських мисливців. Щось їм не сподобалися ці літаючі ящірки, і вони вирішили всіх їх винищити. Для цього мисливцями були расстановлены капкани в парку, який знаходиться поблизу.

    ваше завдання полягає в тому, щоб провчити нахабних мисливців. Кажучи іншими словами, з допомогою розуму і різних логічних прийомів потрібно зробити так, щоб самі ж мисливці потрапили у свої пастки, які спочатку були призначені для драконів. Ти можеш використовувати найголовніша зброя – полум'я дракона. Як тільки дракон дихне на пастку, вона тут же запалиться і стане непомітним для інших. Таким чином, мисливці не будуть бачити капканів, і самі будуть туди догоджати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам