Гра Пастки: Війна Зброї

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки: Війна Зброї

    Опис Гри:

    Гра Війна Зброї – це стратегічний гейм, де ти маєш можливість показати себе в ролі розумного і мудрого стратега. Цей науково-фантастичний гейм навряд чи залишить тебе байдужим. Так, доведеться нелегко, тому що іграшка вимагає особливого підходу, що включає в себе розум, витримку, вміння володіти ситуацією і приймати правильні рішення навіть у найкритичніші моменти.

    Ти можеш придбати зброю ще в самому початку гейми. Рекомендуємо звернути увагу на роботів, танки і пастки. Ці три речі є найбільш потужним зброєю для боротьби з противником. А далі почнеться справжня війна, дії якої ти повинен спланувати заздалегідь, розробивши вірну стратегію.

    Коли ти помітиш, що боротися з ворогом стане несила, слід розставити пастки на його шляху. Такі прийоми значно приуменьшат спритність і силу противника, і тобі буде набагато легше його побороти. У грі представлено шість територій, які потрапляють в твоє розпорядження для захисту. Зумієш ти виконати свою місію і вийти з гри переможцем? Сподіваємося, що саме так і станеться. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам