Гра Війська: Війна Зброї

    Ігри » Ігри Війська » Гра Війська: Війна Зброї

    Опис Гри:

    У грі Війна Зброї ти побуваєш на справжню битву. Гра, розроблена в жанрі наукової фантастики, навряд чи зможе залишити тебе байдужим. Тобі видається дуже велика кількість можливостей. Зумієш ти ними скористатися? Сподіваємося, що саме так і буде, тому що в іншому випадку результат війни може виявитися самим жалюгідним.

    Вже на самому початку гейми ти можеш поповнити військові запаси трьома важливими стратегічними об'єктами. Так, тобі ввіряються роботизовані істоти, танки, а також ряд пасток. Всі ці об'єкти повинні бути розставлені самим що не є грамотним чином, щоб у ворога не залишилося жодних шансів.

    Не забувай про наявність пасток, які ти можеш розставити на шляху супротивника. Таким чином, як тільки ворог захоче просунутися вперед, він тут же отримає не дуже приємний шанс опинитися в пастці. А тобі такий крок тільки на руку.

    У грі видається шість територій. Не полінуйся – досліджуй кожен ввірену тобі грудку землі, щоб зуміти побудувати стратегію ведення бою найбільш оптимальним чином. Отже, ти готовий? Так вперед, нехай тебе нічого не зупиняє на шляху до перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам