Гра Хитрі Війська: Сапери

    Ігри » Ігри Війська » Гра Хитрі Війська: Сапери

    Опис Гри:

    У грі Позиційна Війна ти виступаєш в ролі сапера. Ця професія не з легких, а тому вимагає особливої вправності, витримки і уважності. В іншому випадку ти можеш бути підірваний при виконанні першого завдання. Щоб запобігти згубні наслідки, озброюйся сміливістю, і вперед – розмінувати території. Думається, не варто зайвий раз говорити, яку добру справу ти свершаешь. Адже ти можеш врятувати багато людей, що можуть підірватися на тій чи іншій міні, якщо її перед цим не забезпечити.

    Отже, тобі потрібно відправитися в самий пекло – місце, де часто-густо знаходяться міни, залишені ворогом в процесі його відходу. Але, відшукавши міну, цим справа не закінчиться, тому що надалі вибухівку потрібно підкинути ворогові. І це рішення буде самим правильним – нехай ворог сам попадеться в уготоване для тебе та інших невинних людей пастку.

    Перед тим як закладати міни на землях ворога, дочекайся, поки атака противника закінчиться. Інші сапери – з ворожої сторони – також будуть намагатися працювати з мінами. Їм ти теж не повинен залишити жодного шансу. Тому для таких хлопців у тебе є зброя – пару пострілів, і з ними покінчено.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам