Гра Дружній Пасьянс в Кафе

    Ігри » Ігри Пасьянс і Косинка » Гра Дружній Пасьянс в Кафе

    Опис Гри:

    - Уяви собі, ти і твої друзі зібралися в закладі громадського харчування, щоб добре провести час, поговорити трохи про те та про се, а також просто поділитися останніми новинами. Але раптом один з товаришів дістає з кишені карти і пропонує розкласти пасьянс. Як тобі така перспектива? Якщо ти за, гра Пасьянс в Кафе вже чекає на тебе!

    Правила елементарні, особливо якщо до цього тобі раніше доводилося стикатися з геймами подібного роду. В принципі, для пасьянсу і комп'ютер не потрібен, все це можна виконати і з звичайною колодою карт. Але це так нудно, адже в сто разів цікавіше грати в онлайн геймі, де і графіка, і музичне супроводження, і бонуси чекають тебе!

    Для початку спробуйте вникнути в правила. Тобі потрібно створити чотири стопки з хаотично розкиданих карт. При цьому всі карти всередині однієї стопки повинні бути чітко розкладені по поличках. Все починається з туза, його покриває шістка, далі – сімка, вісімка і так далі, поки туз не накриє стопку. При цьому карти в даній купці повинні мати одну масть. Коли ти складеш чотири категорії і зробиш все правильно, гра закінчиться твоєю перемогою. Сподіваємося, що саме так і станеться. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам