Гра Переробка: Запам'ятати Інтер'єр

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Переробка: Запам'ятати Інтер'єр

    Опис Гри:

    Гра Запам'ятати Інтер'єр дуже цікава. На відміну від інших іграшок на таку тематику тут не треба розставляти предмети в кімнаті. В принципі, цей гейм не покликано тренувати твої дизайнерські вміння, але зате поліпшує інші, не менш важливі якості – твою пам'ять.

    Суть гри полягає в тому, щоб напружити зір, як можна ретельніше, намагаючись запам'ятати картинку, яку ти побачиш після запуску гри. Зробити це треба якісно, тому що картинка приміщення через пару секунд зникне. І тут починається найцікавіше – тобі необхідно розставити всі меблі в кімнаті так, як було до цього. Змінювати нічого не можна, ти повинен повторити все так, як твоя пам'ять тобі підказує.

    Якщо не вийде розставити меблі, як годиться, з першого разу, не засмучуйся, адже то і є процес тренування пам'яті. З часом ти обов'язково покращиш показники. Тим більше що для цього в грі є лічильник часу, і ти можеш відстежувати свої результати, роблячи певні висновки. Чим швидше будеш справлятися, тим більше очок будеш заробляти. Все просто. Так що удачі! Тренуй пам'ять на здоров'я!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам