Гра Переробка: Створи Свою кімнату

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Переробка: Створи Свою кімнату

    Опис Гри:

    У грі Room Maker тільки що закінчили ремонт. Так що ти постала перед вибором – розставити всі крапки над «і», або ж залишити все як є. Мається на увазі, що ти можеш натиснути на кнопку старту і завершити ремонт, або ж не торкатися до цієї проблеми, якщо у тебе немає такого бажання. Сподіваємося, що бажання все-таки є, і ти покажеш себе з найкращої сторони в оформленні інтер'єру. Тим більше що сама брудна робота завершена, залишилося тільки оформити все у певному стилі.

    Зрозуміла завдання? Тоді приступай! Ти повинен розставити меблі в такому порядку, в якому ти вважаєш краще. Не забувай, що тут все треба враховувати до дрібниць. Вікна повинні бути завішені, на стінах повинні красуватися картини, мовчимо вже про меблі, яка повинна бути присутніми в приміщенні при будь-яких розкладах.

    Всю меблі ти зможеш відшукати у відповідному ігровому вікні. Тобі залишається лише клікати мишкою по вподобаним елементів інтер'єру, таким чином переміщаючи їх на відведене для цього місце. В кінці роботи ти зможеш отримати загальну картину твоїх старань і оцінити результат по достоїнству. Якщо щось не буде влаштовуватися твій очей, ти завжди можеш скасувати один крок і переробити так, як треба.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам