Гра Переробка Дитячої Кімнати

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Переробка Дитячої Кімнати

    Опис Гри:

    Гра Переробка Дитячої ставить перед тобою досить масштабне завдання. Ти опинишся в дитячій кімнаті, однак тут щойно закінчився ремонт. Батьки встигли лише занести всі речі у приміщення, та скинути їх як-небудь в один кут. А потім їм не вистачило часу, щоб все красиво оформити, і мама з татом втекли на роботу. А тебе попросили закінчити розпочату справу.

    Тобі потрібно спочатку розібратися з речами в кутку. Вся меблі, яка знаходиться в одному місці, повинна бути розставлені найкращим чином. При цьому не один елемент не повинен бути упущений, інакше гра не буде зарахована. Зроби так, щоб дитяча кімната була не тільки придатною для житла, але і красивою, затишною і милою. Уяви себе на місці віртуального дитини, намагайся заволодіти його думками і зроби так, як би він вчинив на твоєму місці.

    Після закінчення гри ти завжди можеш роздрукувати картинку, попередньо зберігши зображення на робочий стіл. Таким чином, ти можеш милуватися роботою хоч кожен день, не забуваючи показувати свої старання рідним, близьким і друзям.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам