Гра Перевезення: Марсохід

    Ігри » Ігри Перевезення » Гра Перевезення: Марсохід

    Опис Гри:

    Гра Space Rover покаже тобі найбільш небезпечні ситуації, які тільки можуть трапитися з людиною. Звичайно, сюжет вигаданий, проте це робить гейм ще більш цікавим, захоплюючим і затягують.

    Суть гри така. Ти борознив простори Всесвіту на своєму космічному кораблі, який в самий невідповідний момент зазнав аварії. Що робити, ти зовсім не знаєш, опинившись на чужій планеті. Відомо одне – треба тікати звідси так швидко, як тільки з'явиться перша можливість.

    Отже, потрібно полагодити космоліт. Але у тебе на це зовсім немає грошей. Так що тобі в голову приходить геніальна думка. А що якщо влаштуватися на роботу до інопланетян? Так ти зможеш поліпшити своє фінансове положення і відправитися додому.

    Так що з цієї хвилини ти виходиш на роботу вантажника. Так, робота на любителя, проте тільки така посада дає тобі можливість підзаробити. Тобі потрібно вантажити вугілля в трюми, перевозити його в потрібне місце і знову повертатися у вихідну точку за черговою порцією вугілля. Не втрачай вантаж по дорозі, а то тобі не заплатять. Виконуй свою роботу чесно, адже кожен крок все ближче і ближче наближає тебе до мети – потрапити додому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам