Гра Світ під Водою: Прокляття Золотої Міста

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Світ під Водою: Прокляття Золотої Міста

    Опис Гри:

    Забобонний ти чоловік? Як ти взагалі ставишся до того, що, наприклад, те, що може бути прокляте? У грі Прокляття Золотої Міста ти зіткнешся з силою, яка вище й потужніше звичайних людських можливостей. Ти будеш перебувати в місті, який колись був проклятий, і тепер потрібно прикласти всі зусилля, щоб вибратися з цього страшного місця.

    Отже, ти граєш за шукача пригод, який опинився в покинутому місті. Цікаво, що до цього моменту на дану територію не ступала жодна нога людини. Місцеві жителі, в якості яких виступають злі духи і все погане світу цього, збираються з тобою розквитатися. Так, тобі судилося бути затопленим в місті, якщо, звичайно, ти не зможеш повернути ситуацію в потрібний напрямок. Постарайся зробити все можливе, щоб вийти сухим з води.

    Ти вирушаєш не один, а разом з іншими людьми, однодумцями. Хлопці вже зазнали невдачі, і тепер їм загрожує смертельна небезпека. Так що з самого початку гри тобі потрібно діяти за двома напрямами. По-перше, потрібно врятувати товаришів, а по-друге, і самому треба залишитися живим і неушкодженим. Расставляйся ввірені тобі елементи в потрібних місцях, і завдання буде вирішено в два рахунки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам