Гра Платформери на Двох: Вогонь і Вода в Лісовому Храмі

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформери на Двох: Вогонь і Вода в Лісовому Храмі

    Опис Гри:

    Гра Вогонь і Вода Лісовий Храм 3 – це гейм, який розповідає про неймовірні пригоди дівчинки і хлопчика. Хлопці дуже ініціативні, сміливий і відважний – їм ніякі перешкоди не страшні. Як тільки гра запуститься, твій шлях почнеться. Адже з цього моменту ти вступаєш в гру, правила якої строго регламентовані Лісовим Храмом. Чи ти готовий до пригод? Ясно одне – спробувати сто відсотків варто, адже іграшка запам'ятається тобі надовго!

    Після запуску гейми ти опинишся в зачарованому лісі, де кожне дерево шепоче тобі незрозумілі слова. Все це тобі доведеться довідатися і розгадати. По-іншому тобі з цього страшного місця, просто кажучи, не вибратися ніколи. Шлях пролягає крізь море небезпек і океан перешкод. Не бійся робити кроки у напрямку до виходу – тільки так ти зумієш перемогти Храм і показати, на що ти здатний.

    Запорукою перемоги вважається твій розум і вміння знаходити вихід з найзаплутаніших ситуацій. Уяви, що ти знаходишся в лабіринті, як би ти шукав двері, що ведуть на свободу? Цей гейми являє собою саме щось на зразок лабіринту, тільки на шляху стоять загадки, відповіді на які потрібно знайти якомога раніше. Гра вражає своїм сюжетом і обов'язково сподобається всім шукачем пригод.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам