Гра Платформер: Вогняні Сонечка

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Вогняні Сонечка

    Опис Гри:

    У грі Огняні Божі Корівки ти познайомишся з комахами з інопланетного світу. Отже, божі корівки вирішили провести трохи часу в подорожі, та не простого, а міжгалактичному. Для цього комахи піднялися на борт зорельоту і почали свій політ. Але сталося непередбачене. Так, без форс-мажорів обійтися не вдалося. Сонечка опинилися на незрозумілій планеті. Здається, ніби все живе покинуло це місце давним-давно або ніби тут ніколи не було нічого живого.

    Як би там не було, проблема є, і її потрібно вирішувати якомога швидше. Тим більше що як вибратися з цієї планети, якщо у них закінчився бензин? Рішення прийшло саме собою – потрібно просто зібрати потрібну кількість палива, заповнити бак і продовжити свій шлях з чистою совістю. Твоє пригода починається! Вперед – на допомогу комахи!

    Поповнити запаси палива можна тільки одним способом – для цього необхідно збирати кристали. Разом виходить, що чим більше кристалів, тим більше бензину. Але кристали зібрати не так і легко, як це може здатися на перший погляд. Так, божі корівки, оскільки вони самі є незвичайними істотами, хоча не того, спалюють всі предмети. Те ж саме може статися з кристалами. А цього статися ніяк не повинно, як ти сам розумієш. Так що ключем до успіху в грі є швидкість. Якщо поквапишся – перемога не змусить себе чекати, а якщо ж помедлишь, то виграшу не бачити як власних вух.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам