Гра Платформер: Пригода Солдата Алиена

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Пригода Солдата Алиена

    Опис Гри:

    Гра Alien Guard 3 змусить тебе перевтілитися в солдата по імені Алиен. Це бравий парубок, якого жодного дня не сидиться на місці. Він раз у раз намагається потрапляти в різні пригоди і небезпечні ситуації, щоб знаходити вихід з них. Можливо, у нашого героя хобі таке. Як би там не було, з моменту запуску гри ти відповідаєш за життя Алиена. Отже, вперед!

    Сьогодні шлях нашого солдата пролягає через небезпечну територію. Зате скільки грошей можна зібрати в разі правильного завершення місії. І тут і там можна помітити мішки, повні грошей. Ти можеш підбирати будь-який з них. Але пам'ятай, що вся зона заміновано. Так що тобі доведеться несолодко, якщо ти попадеш в ділянку з міною.

    Крім цього, тебе чекають інші небезпеки. Так, час від часу в грі будуть з'являтися вороги – люди з динамітом. Тут доведеться працювати оперативно. Потрібно постаратися вистрілити у ворога першим, щоб знешкодити його. А ще серед твоїх завдань – знищення турелей. В цілому суть гри зводиться до того, щоб показати найкращий час. Тобто постарайся протриматися в грі так довго, як тільки зможеш.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам