Гра Платформер: Пригоди Зірки, Вогню і Води

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Пригоди Зірки, Вогню і Води

    Опис Гри:

    Гра Firestar and Icestar Temples Adventure пролягає крізь небезпечні пригоди. Тут є хлопець, якого дівчина опинилася в страшному замку. Як тільки наша героїня опинилася в такому страшному місці – залишається загадкою. І хлопець навіть не намагається знайти відповідь на це питання. Він, будучи справжнім чоловіком, відправляється на порятунок своєї коханої.

    Гра стартує в той момент, коли головний герой опиняється на території фортеці. Він відразу ж зауважує, що тут щось нечисто. Кожен крок і кожен сантиметр замку таїть у собі загрозу. І правда, якщо придивитися, то можна побачити різні пастки і перепони, розставлені в цьому місці спеціально для того, щоб перешкодити планам хлопця.

    Більше того, стіни замку зберігають багато страшних мешканців. Вся нечиста сила сьогодні вийде, щоб битися з тобою. Але ти повинен встояти, не проявляючи слабкості ні в якому разі. Пам'ятай, що тільки доблесть і хоробрість допоможуть тобі здійснити місію. А коли ти врятуєш дівчину, все-таки не забудь поцікавитися, що вона робила в настільки непривітному місці – цікаво ж.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам