Гра Лицар: Втеча з Замку Ворогів

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар: Втеча з Замку Ворогів

    Опис Гри:

    У грі Лицар Бігун головний герой виявився ну дуже незавидній ситуації. Справа в тому, що тіло хороброго хлопця закували в ланцюги. Так, іноді трапляється і так, що навіть найсміливіші герої страждають. Але на то він і лицар, щоб перемагати всіх і вся. Завдяки своїй силі йому все-таки вдалося скинути з тіла кайдани і вирватися на свободу. Але це ще не все, адже саме з цього моменту справжні пригоди тільки й починаються.

    Отже, як тільки лицар хвильку відчув себе вільним, він тут же зрозумів, що необхідно пройти ще чималий шлях, щоб дістатися додому. Справа в тому, що він був замкнений у страшному підземеллі величезного замку. Щоб дістатися до вхідних дверей, потрібно пройти всі коридори цього маєтку. Більш того, його варти передбачали, що полонений може втекти, і з цією метою вони розставили безліч пасток практично на кожному кроці.

    Гра почнеться саме з бігу, коли лицар опинився в стінах замку в повній втраті, не знаючи відповіді на питання куди бігти і що робити. Твоє завдання полягає в тому, щоб вказати хлопцеві правильний шлях. По дорозі ти повинен дивитися в обидва і минути всі пастки, які тільки будуть зустрічатися на твоєму шляху. А ще за тобою почалася гонитва, так що дивись, щоб ти знову не потрапив в лапи ворогів. Також збирай золото, яке побачиш по дорозі – це твої бонуси, які неодмінно стануть у нагоді в найближчому часі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам