Гра Лицар: Бегалка від Дракона в Замку

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицар: Бегалка від Дракона в Замку
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    У грі Бігун в Замку, як можна здогадатися з назви, тобі доведеться дуже багато бігти. Справа в тому, що ти зараз знаходишся у замку в шкурі лицаря. І на цього відважного хлопця напав дракон, який вже багато днів поспіль женеться за лицарем, намагаючись його зжерти. У бідного ширяючи майже не залишилося сил протистояти ворогові. Допоможеш лицарю виправити ситуацію і вибратися на свободу?

    Отже, ти – лицар, який відмінно вміє стріляти з лука. Примітно, що перед початком гри ти маєш право вибрати свого героя, тобто віддай перевагу того персонажа, який за образом і подобою своєму тобі найбільше підходить.

    А далі починається найцікавіше. Тобі потрібно долати коридори замку, напхані доверху пастками. Дивись, щоб не потрапити в одну з них, інакше вся твоя місія відразу ж відправитися коту під хвіст. Дамо підказку, щоб не потрапити в пастки, потрібно просто в певний момент перестрибнути перешкоду або ж просто від неї відвернутися. І потім ми дізнаємося, чи вдалося тобі перехитрити злого дракона і вибратися з його кайданів живим і неушкодженим. Будемо сподіватися, що саме так і станеться. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам