Гра Лицарі: Втеча з Замку

    Ігри » Ігри Лицарі » Гра Лицарі: Втеча з Замку

    Опис Гри:

    У грі Великий Втеча з Замку ти побачиш лицаря, який є головним героєм гейми. Так, це неймовірно хоробрий хлопець, він брав участь у багатьох турнірах і, що найцікавіше, майже кожне змагання закінчувалося його перемогою.

    Є одна заковика. Справа в тому, що лицар вміє перемагати виключно в боях з людьми. А в цій грі йому пропонується позмагатися з чимось дійсно страшним і жахливим. Дії гри розгортаються в замку, куди потрапив наш герой. І тут він побачив свого майбутнього супротивника. О ні, це не людина, тому що, якби цей ворог з плоті і крові, наш лицар навіть не морочився б над перемогою. Перед ним постав скелет. Але не простий, а озброєний до зубів.

    Лицар злякався не на жарт. Не наважуючись помірятися силами з купой кісток, він приймає рішення про втечу. Тільки як вибратися з цього замку? Тут так багато ходів, виходів, дверей і приміщень. З чого почати? На це питання доведеться відповісти тобі – з чого почнеш, так далі й розгортатимуться події. Головне твоє завдання полягає в тому, щоб допомогти лицареві втекти від переслідувача, минаючи всі перешкоди, які зустрічатимуться йому в цьому зловісному місці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам