Гра Монстри: Втеча з Замку

    Ігри » Ігри Монстри » Гра Монстри: Втеча з Замку

    Опис Гри:

    Гра Великий Втеча з Замку – це крутий гейм. Тут ти познайомишся з неймовірно відважним лицарем. Тільки проблема в тому, що цей хлопець звик перемагати своїх суперників, якими є звичайні люди. А сьогодні йому чекає поєдинок з більш сильними супротивниками. Допоможеш ти йому здобути перемогу?

    Дії гри розгортаються в момент повернення лицаря з чергового походу. На його шляху зустрівся скелет. Казало б, що такого страшного, адже це – той самий чоловік, тільки без плоті і крові, а з кістками можна розібратися ще легше. Але не тут-то було, тому що скелет виявився озброєним до зубів.

    Лицар завдає першого удару, але відразу ж зрозумів, що його сил не вистачить для перемоги в сутичці. Єдине правильне рішення – втекти. Так він і вчинив. Як дав драла, тільки й п'яти заблищали. Тобі потрібно допомогти лицареві втекти. Складність полягає не тільки в тому, що на його хвості постійно сидить скелет, але й перешкоди, які необхідно подолати все до останнього, щоб залишитися в живих. Так що будь уважним і обережним – врятуй від погоні головного героя!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам