Гра Втеча з Замку

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча з Замку

    Опис Гри:

    Багато хто звик думати, що лицарі в обладунках – безстрашні люди і готові до будь-яких випробувань долі. Але насправді це не завжди так, особливо, коли доводиться стикатися з якимись серйозними життєвими труднощами або, скажімо, або з силами, про існування яких раніше ти й подумати не міг. Випробування на сміливість довелося перенести нашого лицареві, який завжди чудово показав себе на полі бою і сміявся в обличчя ворогам. Так сталося, що доля занесла його в замок, де люди давно не живуть. А замість них у цьому богом забутому місці мешкають істоти з потойбічного світу. Вони набувають різний вигляд і форму, але головним їх завданням є прагнення звести з розуму випадково зайшли в замок перехожих і змусити їх назавжди залишитися тут.

    Лицарю з гри Великий втеча з замку довелося зіткнутися з озброєним скелетом, що складається з одних тільки гостей. Від стрімголов женеться за нашим героєм, а герой у свою чергу відчайдушно намагається втекти, то і справа ухиляючись від різних несподіваних пасток, якими кишить древній покинутий замок.

    Ну що, готовий полоскотати собі нерви? Тоді приєднуйся до лицаря і допоможи йому врятуватися від скелета у що б то не стало.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам