Гра Цибулю Лицаря: Порятунок Принцеси

    Ігри » Ігри Стрільба з Лука » Гра Цибулю Лицаря: Порятунок Принцеси

    Опис Гри:

    Гра Врата Баронів 2 розповідає дуже сумну історію. Справа в тому, що в одному королівстві з'явився злий дракон, який відразу ж поклав око на дочку правителя. Дракону вдалося здійснити свій підступний план – він викрав принцесу, і зараз дівчина перебуває в ув'язненні на найвищій вежі його замку.

    Король дав вказівки всім лицарям відправитися на порятунок доньки. Але далеко не всі лицарі виявилися такими сміливими, як вони розповідали до цього. Тільки одному хлопцеві вдалося досягти мети. І як цього хлопця виступаєш ти. Отже, ти вже підійшов до лігва дракона близько, так що пригоди можуть бути розпочаті вже зараз.

    Тобі потрібно допомогти лицареві. Озброївшись луком, потрібно відправитися на бій з драконом. Тільки вміле поводження з цибулею допоможе виправити справу і направити його в потрібне русло. Крім основного ворога – дракона – по дорозі тобі також доведеться перемогти всіх його пішаків. Але і це ще не все. У процесі гри ти потрапиш в ситуації, коли доведеться залучати мізки, щоб розв'язати ту чи іншу вправу. Так що будь готовий до всього.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам