Гра Платформер: Кабельник і Динозаври 2

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Кабельник і Динозаври 2

    Опис Гри:

    Гра Кабельник і Динозаври 2 – це гейм, який перевоплотит тебе на час у робітника, який займається прокладанням кабелю. Це заняття не з легких, тим більше якщо врахувати, що події розгортаються в настільки непривітному і страшному місці, як підземелля. Чого тут тільки не відбувається – навіть думати стає страшно. Однак такі небезпеки, з якими зіткнувся наш герой під час роботи, навіть уві сні нікому не присняться.

    Отже, нагадай, що дії гри розгортаються в тунелі, куди вже давним-давно не ступала нога людини. В цьому місці, як виявилося, проживають страшні монстри. І саме робочий розбудив все дрімаючу нечисть. Тепер представники потойбічного світу, будучи дуже злими, що їх розбудили, починають полювання за винуватцем.

    Тобі потрібно докласти всі зусилля, щоб відбитися від монстрів. Чудовиська нападають з усіх боків – спереду, заду, праворуч і ліворуч. Потрібно бути дуже спритним геймером, щоб впоратися з усіма нещастями, які на цей раз звалилися на голову. Якщо ти не зумієш знищити всіх монстрів, є шанс, що ти не виберешся на свободу і навіки залишишся стояти в темному підземеллі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам