Гра Платформер: Біологічні Мутанти Сектор 71

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Біологічні Мутанти Сектор 71

    Опис Гри:

    Гра Сектор 71 – це гейм, в рамках якого розгортаються страшні події. Так, дії гри відбуваються в пеклі – це якщо говорити занадто перебільшено. Насправді ж ти знаходишся на базі, яка, в свою чергу, знаходиться глибоко під землею. Територія заповнена мутантами, які утворилися в результаті страшних експериментів. Треба прикласти всі сили, щоб знищити тварюк тут, на базі, поки вони не знайшли дірку, щоб вибратися на світ.

    Отже, тут починається найцікавіше, тому що час твій катастрофічно обмежена. Справа в тому, що лічильник показує час. І, якщо вірити показникам, у тебе залишається менше двох годин, щоб впоратися із завданням, інакше тварини все-таки встигну вибратися на свободу.

    Ти граєш роль солдата, якому доведеться зіткнутися віч-на-віч з монстрами. Йому, крім знищення ворогів, також потрібно звільнитися, і зробити це потрібно за дві години. Але паралельно хлопцеві потрібно відшукати всі секретні речовини, які знаходяться в пробірках, щоб уникнути появи в цьому місці нових мутантів. Зумієш ти подолати настільки непростий шлях і залишитися живим і неушкодженим? Удачі тобі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам