Гра Платформер: Дівчина проти Драконів

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Дівчина проти Драконів

    Опис Гри:

    У грі Поглинаюча Драконів ти познайомишся з неймовірно відважної і сміливою дівчиною. Так-так, героєм даної іграшки буде саме дівчина по імені Эльда. Не варто думати, що чоловіки здатні на героїчні вчинки – жіночий полн не гірше будь-якого хлопця, і Эльда готова тобі про це розповісти.

    Завдання в грі полягає в тому, щоб знищити дракона. Ця тварюка вже давно не дає спокою місцевим селищу, тому настав час розправитися з нею! Але є невелика складність відразу ж на початку гри – дракон забрався на самий останній поверх високої будівлі, і тепер, щоб дістатися до нього, треба пройти всі попередні цьому рівні.

    Але в цьому можна відшукати і явний плюс. Тому що кожен поверх, який ти будеш проходити, таїть в собі багато таємниць, розгадавши які, ти станеш ще ближче до кінцевої мети. Але це ще не все. Тут також є багато золотих монет, які ти можеш вільно забирати. Однак разом з хорошим слід попередити тебе про небезпеку – знищуй ворогів, поки вони не зробили це першими з тобою. Щоб атакувати ворога, потрібно переключити клавіатуру на англійську розкладку і натиснути кнопку А. Щоб долучити до процесу магію, натисни на кнопку – також на англійській розкладці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам