Гра Винищувач Драконів

    Ігри » Ігри Дракони » Гра Винищувач Драконів

    Опис Гри:

    Гра Поглинаюча Драконів розповідає нам про дівчину-воїна. Її звуть Эльда, і вона запропонувала звільнити всю країну від постійних атак дракона. Крім того, що це чудовисько знищує все на своєму шляху, так воно ще й людей пожирає! Так що терміново потрібно змінити ситуацію, щоб не дожити до того дня, коли в королівстві не залишиться жодної живої душі.

    Тепер ми підійшли до самого головного. Дракон зазіхнув на сім'ю Эльды, бо дівчина зараз як ніхто інший зацікавлена у винищенні дракона. Після запуску гри ти опинишся в приміщенні. Знай, що на самій верхівці башти облаштувався твій ворог. Так що ваше завдання полягає в тому, щоб дістатися до нього, весь час ідучи вгору. На шляху тобі буде потрапляти золото – можеш сміливо підбирати його. Нехай це буде нагородою твоєю за випробування, які доведеться пройти. Але і це ще не все, адже ти також будеш зустрічати ворогів, посланих драконом, щоб вбити тебе. Так що дивись в обидва!

    Керування грою просте. Щоб атакувати противника, тобі потрібно скористатися клавішею А англійською мовою. А для того щоб підключити магію, затисни кнопку З – також на англійській розкладці. Все зрозуміло? Тоді вперед! Час ще є, так що ти обов'язково переможеш!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам