Гра Платформер: Душа під Землею

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Душа під Землею

    Опис Гри:

    У грі Душа під Землею тобі, однозначно, доведеться несолодко. А все тому, що завдання стоїть перед тобою ну просто не з легких. Так, у нас є герой – це по-перше. А по-друге, у нас є його душа. І ось – перший і другий ніяк не можуть знайти один одного. Умови гри ускладнюються, коли ти дізнаєшся про правила.

    Виходить, що возз'єднання душі і тіла неможливо із-за того, що тіло пересувається тільки за світлою території, в той час як душа – виключно за темною. Як бачиш, тут доведеться багато думати, щоб зрозуміти причину таких пересувань і возз'єднати дві пропажі.

    Складність гри полягає в тому, що ти керуєш відразу двома персонажами, тобто тобі доведеться паралельно відповідати за дії душі і тіла. А ще складність дій подвоюється, тому що тіла не можна виходити на темну сторону гри, а душі – на світлу. Щоб налагодити справу, потрібно запалювати світло, коли це знадобиться. Зробити це можна за рахунок смолоскипів. І ще – остерігайтеся перешкод і пасток, які будуть виникати на твоєму шляху. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам