Гра Платформер: Вогонь і Лід

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Вогонь і Лід

    Опис Гри:

    Хочеш динамічних дій? Душа вимагає адреналіну? Тоді ласкаво просимо в гру Fire and Ice, де ти отримаєш все це, і навіть набагато більше! Якщо ти грав в Маріо (а хто ж не рубався в даний гейм в свій час), тобі дуже сподобається дія, яка розгортається на екрані. Крім чудової графіки, тобі також сподобається музичний супровід, що перетворить твоє перебування у грі в запаморочливе дію, що змусило тебе відчути справжній захват.

    У грі ти познайомишся з дівчиною і хлопцем, яких звуть Вогонь і Лід. Ці хлопці люблять потрапляти в різні халепи, але ще більше їм до душі виплутуватися зі складних ситуацій. Як у них це виходить? Та дуже просто. Справа в тому, що хлопець з дівчиною дуже дружні, вони ніколи не залишають один одного і завжди готові прийти один одному на допомогу.

    Як ти вже зрозумів, суть перемоги полягає в наданні взаємодопомоги. Із завдань, які поставив перед тобою гейм – треба годити за левелам, збираючи золоті монетки. Чим більше – тим краще. Втім, в цьому напрямку немає нічого нового. Паралельно тобі потрібно знищувати ворогів, в якості яких виступають страшні і жахливі чудовиська. Не забувай за всім цим справа стежити за часом, який у тебе гранично обмежена. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам