Гра Лабіринт на двох: Пригода Вогню і Води

    Ігри » Ігри Лабіринти » Гра Лабіринт на двох: Пригода Вогню і Води

    Опис Гри:

    Гра Вогонь і Вода в Лабіринті познайомить тебе вже вкотре з всесвітньо відомими героями. Вогонь і Вода просто обожнюють подорожувати і потрапляти в різні історії, з яких потім вибратися не дуже-то легко. Однак життя наших героїв.

    Щоб пройти лабіринт, в який сьогодні потрапили Вогонь і Вода, потрібно пройти дуже багато перепон, визначити, де знаходяться пастки, щоб уникнути їх. В цей гейм можна рубатися з одним. Якщо у тебе є на прикметі товариш, який зараз може розділити з тобою приємне проведення часу, клич його швидше в гості. Тоді ти можеш грати за одного персонажа, а твій товариш – за другого. Повинно вийде дуже весело і незабутні. До того ж, з друзями завжди легше долати перешкоди.

    до Речі, гра являє кілька режимів складності. Якщо ти не занадто впевнене в своїх силах, вибирай лабіринти, простіші в плані проходження. Якщо ж ти любиш і вмієш вивертатися навіть в самих делікатних ситуаціях, віддавай перевагу складним лабіринтах. У будь-якому випадку, ти проведеш тут незабутній час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам