Гра Вогонь і Вода 8

    Ігри » Ігри Вогонь і вода » Гра Вогонь і Вода 8
    Оцінка: 42604 очок, Голосів: 9691

    Опис Гри:

    Пропонуємо вам зіграти в нашу нову захоплюючу гру з улюбленими мультиплікаційними героями "Вогонь і Вода 8" в якій головні герої з дуже великим ентузіазмом, досліджують підземну лабораторію, в якій дуже багато різних реактивів, колб і баночок.

    Основним завданням героїв аркадної гри "Вогонь і Вода 8" є те, що вони повинні потрапити в саме серце таємного підземного бункера, адже саме там знаходиться розгадка цієї загадкової і незрозумілої місцевості. А зробити це для наших персонажів зовсім непростою. Адже їм доведеться подолати дуже багато труднощів і перешкод. Але наші герої не сумують, бо впевнені, що їх сила в єдності, тому ніякі страшні і небезпечні перешкоди їх не зможуть зупинити ні за яких обставин. В ході боротьби наших героїв з їх противниками використовуються важкі ящики та інші корисні предмети доступні в грі. Крім того, наші відважні герої Вогонь і Вода завдяки їхнім власним бонусам, отримують дуже специфічні здібності, які допомагають їм проходити перешкоди. Завдяки цим бонусам, дівчинка може здійснювати дуже високі стрибки, а хлопчик - стає невидимим в потрібний для нього момент гри.

    Головне у грі-це вчасно користуватися супер можливостями наших відважних героїв і тоді ви з легкістю зможете пройти цю гру.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам